Plastikkirurg og ejer, Henrik Dyreby​

​Henrik Dyreby er uddannet læge i 1994 og har været ansat som afdelingslæge på Klinik for Plastikkirurgi- og Brandsårsbehandling på Rigshospitalet, samt uddannelses ophold i London, Sct. Georg hospital og Queens Marys universitetshospital, indtil han blev speciallæge i plastikkirurgi i 2009.

Derefter har han været overlæge på Plastikkirurgisk afdeling, Århus hospital. Herefter overtog han Plastikkirurgiske Klinik i Århus, hvor han i dag behandler patienter henvist fra det offentlige og udfører kosmetiske operationer.

I dag er han også medejer af Klinik A privathospital, hvor han står for kosmetiske operationer og som ansvarshavende læge.

Han er specialist i kosmetiske operationer indenfor facelift, trådløft, øjenlåg, brystforstørrelse og fedtsugninger mm.

Kosmetisk sygeplejerske, Tatania Fessel

Tatania er uddannet sygeplejerske og videre uddannet til kosmetisk sygeplejerske. Hun har en bred erfaring inden for akut sygepleje, inden hun valgte at dedikere sig til det kosmetiske speciale.

Hun er specialiseret i at udføre injektionsbehandlinger med botulinum toxin og hyaluronsyre fillers mhp. på anti age og contouring af ansigtet, samt udfærdige hudplejeprotokoller og hudpeelings til hud forbedringer.

Hun assisterer også i opvågningen efter udførte kosmetiske operationer på klinikA privathospital.

Kosmetisk sygeplejerske, Annabell Bønløkke

Annabel er uddannet sygeplejerske og arbejder både som kosmetisk sygeplejerske på klinik A og som medicinsk sygeplejerske i det offentlige.

Hun har arbejdet ved klinik A i en del år og udfører både botulinum toxin og hyaluronsyre fillers injektioner, samt laver hudpleje protokoller og peelings med fokus på den enkeltes unikke skønhed. Hun har en særlig evne til at lære fra sig og er derfor uddannelses ansvarlig ved Klinik A.

Hun har de seneste hjulpet med flere uddannelser af sygeplejersker, som ønskede at videre uddanne sig indenfor det kosmetiske speciale.

Kosmetisk sygeplejerske, Helene Arnesen

Helene er tidligere hjerte sygeplejerske, men uddannede sig for en del år tilbage til kosmetisk sygeplejerske og har siden arbejdet på KlinikA.

Hun udfører specialiserede injektionsbehandlinger med botulinum toxin og hyaluronsyre fillers og laver hud protokoller og peelings.

Helene har stor interesse i at formidle viden om kosmetiske behandlinger ud til befolkningen og står derfor for en del PR i form af billeder, beskrivelse mm.

Kosmetisk Sygeplejerske, Mille Monnerup

Mille er uddannet kosmetisk sygeplejerske ved klinikA, og arbejder som vikar på klinikken.

Hun udfører botulinum toxin og hyaluronsyre fillers injektioner, samt hudpleje protokoller.

” Alle vores behandlere videreuddannes hele tiden indenfor den nyeste kosmetiske viden og deltager i kurser og verdens kongresser indenfor de nyeste trends og teknikker i verdenen. “

​Ejer, Marc Fessel

​Marc har gennem de sidste par år haft en drøm om at opstarte en kosmetisk klinik mhp. at levere den bedste kvalitet og professionel kosmetisk service. Marc har en unik evne til at opbygge relationer med mennesker, og med sin venlig attitude, stor interesse i iværksætteri, førte til hans beslutning om at indlede klinik A.

Marc har over 10 års erfaring i kundeservice, da han har været direktør i andet firma inden for en anden branche.

Han har har efterfølgende gennemgået kurser fra diverse læger og sygeplejersker i at formidle viden om kosmetisk behandling og vejleder derfor på de sociale medier om diverse beholdningstyper og hjælper folk til bookinger.​

PMU Artist, tandbleger, receptionist, Line Jørgensen

Line arbejder både som permanent makeupartist og smileeffect tandbleger ved KlinikA.

Hun er uddannet i alle teknikker inden for PMU, microblading, hairstrokes og powderbrows. Hun sidder også receptionen jævnligt ved KlinikA og tager imod folk med et smil.

Anæstesilæge, Svein Rodt

Svein står for narkose under operationer på Klinik A privathospital.

Svein er ved siden af ansat som overlæge i anæstesi på Århus hospital.

Ænæstesilæge, Søren Knudsen

Søren står for narkose under operationer på KlinikA privathospital.

Søren arbejder ved siden af som Anæstesi læge på Hvidovre Hospital.

Operationssygeplejerske, Karen Sloth

Karen assisterer som operationssygeplejerske og opvågningssygeplejerske på klinikA privathospital.

Lægesekretær Susanne Larsen

Lægesekretær ved Klinik A privathospital og i Århus.