smileZERO® tandblegning

​Hvad er en smileZERO® tandblegning?

SmileZERO® gel indeholdende et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED-lys. Blegemidlet trænger ind i tandoverfladen, og reagerer med den misfarvede tandemalje. Gelen reagerer udelukkende på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke tager skade. Behandlingen er 100% kosmetisk.

Hvor længe holder en tandblegning?

SmileZERO tandblegningen holder minimum 1 år. Holdbarheden er meget afhængig af tandpleje og forbrugsvaner.  Ved behandlingen opnår man en farveforskel på 2-9 toner. 

​Vores gel på 0,1 overholder bestemmelserne i følge Europa-Kommissionen fra marts 2010. Disse indbefatter en maksimal koncentration på 0,1% hydrogenperoxid. Højere værdier for kosmetisk tandblegning er i EU forbudt.

Behandlingen kan deles op i 6 trin:

Trin 1: Du tager plads i vores ”smileZERO Egg” . Ved hjælp af en farveskala bliver din nuværende tandfarve bestemt.

Trin 2: Rengør dine tænder i 30 sek. I mellemtiden vil behandleren starte med at fylde den første skinne ud af 3 med gelen.​

Trin 3: Konsulenten placerer den fyldte skinne i munden og bringer gelen i kontakt med dine tænder. Derefter bliver SmileZERO® LED-lyset aktiveret, hvorefter du slapper af i 10 minutter.

Trin 4: Efter 15 minutter udskiftes skinnen. En ny isættes, og dette gentages i alt 2 gange = 30 minutter i alt.​

Trin 5: Du kan nu nyde dine flotte, hvide tænder.

Trin 6: Forsegling af tænderne.

​Hør mere om blegning af tænder

Ønsker du at høre mere om vores tandblegning med SmileZERO® eller andre behandlingsformer, er du altid velkommen til at kontakte os.  

​Kig forbi skønhedsklinikken eller ring til os på telefon 2722 2220​, så tager vi en uformel snak om dine ønsker og behov. Du kan også sende en e-mail til info@klinika.dk​.

Ny klient?

Kom forbi klinikken, ring og bestil eller book tid online. Denne ydelse kræver ingen forhåndsundersøgelse.

Bestil tid

Book din næste tid eller en uforpligtende konsultation hvis du er ny kunde i klinikken.