Vistabel Rynkebehandling®

Rynkebehandling® Vistabel er en effektiv rynkebehandling

Hos ​Klinik A i Fields på Amager i København tilbyder vi en professionel behandling af rynker til dig, der ønsker at reducere rynker og andre ældningstegn.

De to primære typer af rynker

Dynamiske og statiske linier: Panderynker, bekymringsrynker, smilerynker, rynker på næsen (bunny lines) og rynker på overlæben. Men vi behandler også nedadvendte mundviger og gummismile (visning af tandkød ved smil)

Behandling af rynker kan give nyt liv

Rynker i panden er et klassisk alderstegn, rynkerne er vandrette og skyldes kroniske sammentrækninger i pandemusklen. Der lægges 7 stik, der får pandemusklen til at slappe af.​

Lodrette rynker mellem øjenbryn og pande ses især hos mennesker, der opholder sig i stærkt lys eller udenfor. Rynkerne kan give et vredt udtryk, ligesom det forstærker ansigtets ældningstegn. Der lægges 5 stik.

Nedsunkne eller lavt siddende øjenbryn giver ansigtet et træt og søvnigt udseende. Det kan enten være medfødt eller aldersbetinget. Det er muligt at hæmme den muskel, som trækker ned i øjenbrynet. Denne behandling kræver 2 stik på hver side over øjet.

De fleste mennesker har smilerynker ved øjenkrogen. Med tiden bliver disse permanente. Denne behandling kræver 4 stik på hver side.

​Rynker under øjnene kommer efter at man misser med øjnene, kombineret med alder. Man kan fjerne disse rynker. Denne behandling kræver 1-2 stik ved hvert øje.

Hør mere om vores rynkebehandling og andre kosmetiske services

​Hvis du har spørgsmål til vores filler eller anden form for behandling, er du altid velkommen til at kontakte os. Kig forbi vores klinik i Fields – vi har egen indgang, så du behøver ikke gå igennem butikscenteret for at besøge os. 

​Du kan også sende en e-mail til info@klinika.dk​ eller ringe til os på telefon 2722 2220​. Så tager vi en snak om, hvilken løsning der er bedst for dig.

Ny klient?

BEMÆRK: Husk lovpligtig forundersøgelse mindst 48 timer før din behandling​, hvis du er ny klient.

Bestil tid

Book din næste tid eller en uforpligtende konsultation hvis du er ny kunde i klinikken.