Semi-permanent makeup

Forventet resultat af behandlingen:

Powderbrows vil som udgangspunkt give dig et naturligt semi –permanent resultat. I samarbejde med behandleren finder i den rette form for dit bryn. For er undgå et unatuligt resultat tager vi altid udgangspunkt i dine egne naturlige hår og ansigt proportioner. Vær opmærksom på der altid skal foretages minimum 2 opfølgnings behandlinger før din behandling kan betragtes som værende fuldent.

Hvor længe holder behandlingen:

Powderbrows skal have en opfyldning ca. hvert år. Farven er semipermanent og det vil sige at den gradvist udjævnes og forsvinder efter 2-5 år.

Efter Behandlingen:

Efter behandlingen kan huden ses varm og rød.

Inden for kort tid vil huden/overskudsfarven begynde at afskalle.

Du må ikke pille eller klø i huden. Huden skal selv falde af. Der skal de efterfølgende dage fugtes med vaseline flere gange om dagen.

Fremadrettet brug af faktor 50+ solcreme, undgå sol for at bibeholde farven.

Vi fraråder alkohol, motion og rygning i et døgn efter behandlingen, da det kan skade resultatet og fremprovokere bivirkninger.​

Kontraindikation/forsigtighedsregler:

Vi behandler ikke, ved aktiv infektion i huden, åbne sår eller aktivt forkølelsessår. Hvis du har været i tablet behandling inden for 3 måneder med akne medicin.

Hvis du har allergi over for nogle af de anvendte stoffer eller er gravid eller ammende. 

Bivirkninger:

Der kan opstå Rødme, hævelse(ødem), kraftig afskalning samt kløe. I meget sjældne tilfælde ses infektioner og ar dannelse.         

Få mere information

​​Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, processer eller priser, kan du altid kontakte os. Kig forbi vores klinik i Fields (København) ​eller ring til os på telefon 2722 2220​. 

​Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@klinika.dk​ 

Ny klient?

Kom forbi klinikken, ring og bestil eller book tid online. Denne ydelse kræver ingen forhåndsundersøgelse.

Bestil tid

Book din næste tid eller en uforpligtende konsultation hvis du er ny kunde i klinikken.