Webdesigner med fokus på konvertering

Jeg hedder Nicolai Sørensen, og jeg har arbejdet som freelance webdesigner i København siden 2011. Det er dog ikke det eneste, jeg arbejder med. Den side, du er inde på lige nu, har jeg både designet og udviklet.

Herudover tilbyder jeg online markedsføring i form af Google Ads og SEO, som har til formål at skabe øget eksponering i Google søgeresultater på relevante søgninger. Du kan læse mere om, hvordan jeg arbejder herunder.

Sådan arbejder jeg med webdesign

Når jeg designer en hjemmeside, er det altid med slutbrugeren i tankerne. Jeg designer brugervenlige hjemmesider, som fungerer efter ét overordnet mål – det kan være at generere leads, skaffe nye kunder, informere eller noget helt fjerde.

Min tilgang til webdesign er anderledes end mange andre webdesignere, da succeskriteriet for mig ikke er, at en hjemmeside er innovativ og nyskabende. Derimod skal den bidrage til at skabe øget vækst, hvilket i sidste ende handler om, at den skal motivere til handling.

Hvad er SEO?

SEO står for søgemaskineoptimering. Det går ud på at skabe mere trafik til en hjemmeside via søgemaskinerne. Det gør jeg blandt andet ved at bygge siden op på det rigtige fundament, strukturere indholdet, udarbejde godt og relevant indhold og en masse andre ting, der i sidste ende har en indflydelse på placeringerne.

Bliv klogere på SEO her

Hvad er Google Ads?

Google Ads fungerer efter de samme principper som SEO, men er Googles annonceringsværktøj. Forskellen fra almindelig søgemaskineoptimering er, at det er muligt at betale sig til gode placeringer på relevante keywords. Derfor er det essentielt, at siden er opbygget korrekt, hvis det skal have den ønskede effekt.

Kom i gang med Google Ads her