Brystforstørrende operation

Æstetisk brystforstørrelse med kapselforsikring

Når du får lavet en brystforstørrelse hos os, benytter vi os af anatomiske siliconeimplantater med op til 10 års kapselforsikring.

Et brystimplantat kan anbringes over eller under brystmusklen. Hvor vi skal anbringe implantatet afhænger af, hvordan dit bryst ser ud, og hvad du selv ønsker. Dette afgør du i samråd med kirurgen.

Man indlægger for det meste implantatet gennem et snit i furen under brystet. Det efterlader et meget lidt synligt ar på 4-6 cm, afhængig af størrelsen på implantatet.

Start med en konsultation

Konsultation beskriver vi operationen i detaljer. Herefter bliver vi enige om, hvilken type og størrelse implantat, vi skal anvende.

Du er velkommen til at have en bi-sidder med (ægtefælle, familiemedlem, ven/veninde etc.). Ja, vi anbefaler det rent faktisk, da det har vist sig, at man ikke altid “hører” det samme ved den mundtlige information. Der skal mindst gå en uge fra forundersøgelsen til din operation. Ved operationsbestillingen skal du underskrive en samtykkeerklæring.​

Få mere information

​​Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, processer eller priser, kan du altid kontakte os. Kig forbi vores klinik i Fields (København) ​eller ring til os på telefon 2722 2220​. 

​Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@klinika.dk​ 

Ny klient?

BEMÆRK: Husk lovpligtig forundersøgelse mindst 48 timer før din behandling​, hvis du er ny klient.

Bestil tid

Book din næste tid eller en uforpligtende konsultation hvis du er ny kunde i klinikken.